gallery/fotolia_91320626_subscription_monthly_xxl_1


Het Ondernemen

Reico & Partner Vertriebs GmbH is een echt familiebedrijf gelegen in Allgäu, Zuid Duitsland. De onderneming heeft zich in de directe verkoop van verantwoorde diervoeding en voedingssupplementen voor mens en dier gespecialiseerd.

Het bedrijf werd in 1992 opgericht door de dierentherapeut Kondrad Reiber en profiteert tot op heden van zijn meer dan 40 jarige ervaring in de verkoop van diervoedsel en het ontwikkelen van voedingssupplementen. Zijn dochters Manuela Kunz en Petra Reiber zijn nu medeverantwoordelijk voor het bedrijf.

Reico & Partner Vertriebs GmbH heeft als doel de bodem, de plant, het dier en de mens met hun Reico Vital-System in mineraal evenwicht te brengen en hierdoor een optimale conditie voor het leven tot stand te brengen.

Het unique selling point

van Reico is de unieke algen mix die het lichaam in de mineralenbalans brengt. Een andere belangrijke kerncompetentie ligt in onze unieke productieproces, microniseren. Bijzonder zijn hierdoor de hoge kwaliteit van de kruiden, die de als ingrediënten dienen voor vele producten. De producten zijn volledig en zeer effectief in het onderhouden van uw dier of uzelf. Met de brede productkeus kunnen we ieder tot wil zijn.

Ons breed productenkeus is op de behoefte van de mens, dier, planten en bodem toegespitst. We willen met onze producten een actieve bijdrage leveren, dat het evenwicht in deze systemen weer hersteld en verbeterd wordt. Daarvoor bieden we bijvoorbeeld voor dieren een rijke, waardevolle en passende diervoeding aan.
 

De directe verkoop

Wij van Reico zijn ervan overtuigd dat persoonlijk advies en optimale service het beste op locatie bij
onze klanten plaats kunnen vinden.

Daarom richt Reico & Partner Vertriebs GmbH zich op directe
verkoop.

gallery/konrad reiber en dochters

De bedrijfsleiding: oprichter Konrad Reiber met zijn dochters Manuela Kunz en Petra Reiber