Wie ben ik,

Mijn naam is Marco Eggebeen eigenaar van Healthy life for Animals en Adviseur van Reico Vital Systeme.

Met mijn bedrijf Healthy Life for Animals wil ik de Nederlandse dieren liefhebber er van overtuigen dat gezonde voeding in een minerale balans de gezondheid van uw lievelingen de honden, katten en paarden ten goede komt.

Waarom ben ik Adviseur van Reico Vital Systeme geworden?

De producten zijn van uitstekende kwaliteit, na eerst een maand de voeding aan onze Ragdoll katten gegeven te hebben om te zien wat dit zal doen met onze dames was ik overtuigd. De vacht verbeterde aanzienlijk, glanste meer als met onze andere voeding. De dames gingen minder eten, doordat de content van de voeding beter is. Inmiddels hebben we naast Smoky en Bandit (de ragdolls), Max (Labrodoodle) en Monty (Labradoodle)

Vanaf augustus 2017 ben ik als zelfstandig partner van Reico Vital Systeme, Adviseur geworden.

Momenteel verzorg ik geheel gratis en vrijblijvend feestmaaltijden aan huis voor honden en katten. Voor de paarden verzorg ik productuitleg en advies aan huis of op stal.

Op welke wijze kunt u mij ontmoeten of thuis uitnodigen?

Jaarlijks ben ik op diverse evenementen te vinden als standhouder om u te ontmoeten en contact te leggen. Via de website of op straat tijdens een wandeling met de honden nodig ik u uit voor een feestmaal aan huis.

Interesse in een feestmaal aan huis, stuur een email naar healthylifeforanimals@gmail.com, vemeld uw naam, adres en telefoonnummer of vul een contactformuilier in op deze website. We zullen telefonisch contact hebben om een afspraak te maken.

 

 

Adres:

Spijtenburgstraat 37

4902 ZD 

Oosterhout NB

 

Telefoon:

+31 6 29577426

 

 

 

Email:

info@healthylifeforanimals.nl

 

 

 

gallery/baby plant
gallery/reico adviseur marco eggebeen website