Het beste dat de natuur ons te bieden heeft

De gezondheid is een van de grootste goederen. Het doel bij Reico is om mensen in mineraal evenwicht te brengen en daarmee de best mogelijke toestand voor het leven te bewerkstelligen.

 

Om dit doel te bereiken, heeft Reico de bevindingen uit 40 jaar ontwikkeling en praktijkervaring omtrent de grondbeginselen van de natuurlijkecyclus van mineralen en spoorelementen benut en onze unieke voedingssupplementen ontwikkeld.

 

De producten zijn (met uitzondering van Royal Jelly) geschikt voor veganisten, vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen, gluten en melk alsook smaakversterkers. Ze zijn gemakkelijk te doseren en bevatten – afhankelijk van het product – verschillende belangrijke micronutriënten die de stofwisseling in het lichaam kunnen ondersteunen. Doordat ze gemaakt zijn van gemicroniseerde (d.w.z. fijngemalen) organische bestanddelen, kunnen de cellen van het lichaam de mineralen bijzonder goed opnemen en metaboliseren.

 

gallery/fotolia_2666715_subscription_l

Voedingsupplementen om u in Balans te brengen en te ondersteunen.

Verzorgingsproducten voor u zelf van Alpenfesch

gallery/5111-alpenfesch-geschenk-set2


Natuurlijk mooi

Het Allgäuer bedrijf Reico staat al meer dan 25 jaar voor waardevolle producten uit de natuurlijke cyclus.

 

Nu werd het tijd om ons ook te wijden aan ons grootste orgaan – onze huid.

 

Daarbij hebben ze zich iets voorgenomen: Reico wilde het beste wat het Alpengebied te bieden heeft voor uw gezondheid en uw schoonheid bij elkaar brengen. Zodat u uzelf elke dag simpelweg fesch (= Beierse uitdrukking voor mooi – fris – vrolijk) kunt voelen.

 

Voor de ontwikkeling van de innovatieve huidverzorgingsproducten heeft Reico een gerenommeerd Zwitsers bedrijf aan boord gebracht. Het was voor Reico belangrijk dat de nieuwe producten zo hoogwaardig en natuurlijk mogelijk zouden zijn, en daarmee een optimale aanvulling op hun andere innovatieve producten voor de mens zouden worden.


Zo bevatten de Reico cosmetische producten vanzelfsprekend geen paraffine of kleurstoffen, maar alleen natuurlijke werkzame stoffen uit een verscheidenheid aan kruiden, oliën en pure plantaardige extracten.

 

De Reico cosmetische producten zijn dermatologisch getest door onze fabrikanten en zijn geschikt voor iedere leeftijd en ieder huidtype – zowel voor de vrouw als voor de man.