Complete voeding voor uw hond
MaxidogVit® | Natvoer voor alle hondenrassen


Bij de ontwikkeling van ons MaxidogVit® natvoer hebben wij ons, net als bij ons gehele assortiment, op de natuur georiënteerd. Zo komt
in MaxidogVit® alles samen wat een hond voor een gezond, lang en tevreden leven nodig heeft: veel vlees, lekkere groenten en ons unieke algenmengsel wat het lichaam in mineraal evenwicht brengt.
We gebruiken voor de productie alleen natuurlijke, GGO-vrije grondstoffen van levensmiddelkwaliteit. Om de kostbare en essentiële Vitamines, mineralen en sporenelementen optimaal te kunnen behouden, worden alle ingrediënten in Duitsland vers verwerkt, steriel bereid en koud gebotteld.
Met MaxidogVit® biedt u uw hond een evenwichtige en gevarieerde voeding.

Dierlijke bijproducten: De door ons gebruikte dierlijke bijproducten zijn ingewanden die geschikt zijn voor gebruik in voedingsmiddelen, zoals bijv. hart, lever, pens, snijresten van vlees, longen, nieren, keel, uier en steekvlees. Wij gebruiken geen slachtafval!

Natvoer


Droogvoeding voeding voor alle hondenrassen
MaxiDog® | Droogvoer voor alle hondenrassen


MaxiDog® Droogvoer is een multifunctionele complete voeding voor honden van alle leeftijden en rassen. Het is geschikt voor actieve dieren, sportdieren maar ook voor zogende en jonge dieren. Ook voor honden met allergieën en voedselintoleranties hebben wij iets in ons assortiment. MaxiDog® Droogvoer wordt van hoogwaardige, voor voedingsmiddelen geschikte ingrediënten gemaakt volgens onze beproefde recepten. We hechten veel belang aan natuurlijke grondstoffen, die vrij zijn van genetische manipulatie. De bereiding wordt zo zacht mogelijk uitgevoerd. Vele van de MaxiDog® Droogvoerproducten bevatten ons unieke algenmengsel, dat het lichaam in mineraal evenwicht brengt. Deze producten herkent u in één oogopslag aan het symbool van de weegschaal bij de beschrijving.

Hierin maakt ons droogvoer het verschil:

Zachte bereiding door koude verwerking
Exclusief gebruik van voor levensmiddelen geschikte grondstoffen
Alle ingrediënten zijn natuurlijk en vrij van genetische manipulatie
Ons unieke algenmengsel dat het lichaam in mineraal evenwicht brengt.
De weegschaal is het kenmerk voor mineraal evenwicht.
Verantwoord hondenvoer zonder dierproeven

Dierlijke bijproducten: De door ons gebruikte dierlijke bijproducten zijn ingewanden die geschikt zijnvoor gebruik in voedingsmiddelen, zoals bijv. hart, lever, pens, snijresten van rundvlees, longen, nieren, keel, uier en steekvlees. Wij gebruiken geen slachtafval!
 

Droogvoer

Kruiden voor het gezondhouden en de vitaliteit van uw huisdier.
 

 

Onze Naturkraft-voedingssupplementen hebben wij tijdens jarenlang onderzoek door apothekers, biologen en physiotherapeuten laten ontwikkelen. Om hun kwaliteit te waarborgen, worden ze in de meest moderne fabrieken uiterst steriel geproduceerd.
De toepassing is zeer eenvoudig. Naargelang het probleem, wordt een van de verschillende formuleringen van Naturkraft door het voer
gemengd. Het beste kunt u eens gaan praten met uw lokale Reico-distributeur. Hij of zij heeft zeker veel ervaring met onze Naturkraft-producten en kan u helemaal persoonlijk adviseren en behoefte-georiënteerd over de vele toepassingsmogelijkheden informeren.

Kruiden supplement
gallery/monty vindt reico 2
gallery/huisdieren